Stiri de ultima ora

„Vând/Schimb COTEȚ”. Așa vinde un român un BMW X5

„Vând/Schimb COTEȚ”. Așa vinde un român un BMW X5
Auto
Dacă pentru unii dintre noi un BMW X5 este mașina de familie ideală, acestui român nu i-a priit relația cu SUV-ul german. Proprietarul a povestit toate aventurile sale cu mașina.

Anunțul de care râde toată România! Ce a putut să scrie acest român în anunțul de vânzare al mașinii sale!

Un anunț postat recent pe un site de vânzări/cumpărări mașini second-hand stârnește râsul tuturor. Un proprietar de BMW X5 din sectorul 6 se destăinuie tuturor, povestind într-un mod amuzant pățaniile sale cu „acest coteț”.

Așa își „alintă” mașina, un BMW X5 din 2008, diesel, cu motor de 3,0 litri, cutie automată și 250.000 de kilometri la bord. Înainte de a începe istorisirea, proprietarul ne roagă să citim cu atenție, pentru că „nu este caterincă sau ficțiune!”.

El povestește apoi istoricul mașinii din 2017 încoace și toate situațiile cu care s-a confruntat în ultimii doi ani, de la prima planetară cedată la avariile făcute de un service incompetent, la motor picat și așa mai departe.

„Într-un final anulez filtrul de particule și îi fac soft, tot ce trebuie, ca sa scap și de eroarea aia și să tragă și mai bine.

Între noi fie vorba, doamneeee LUFTHANSAAAAA, tot bordu instant Rupeeee cum zice samsaru!

Dar veselia nu a ținut prea mult, că după un drum de 100 de km, adică un Pitești dar mai pe 200 la ora așa (te lași pe ea cât poti că ai pe ce, vorba românească) când m-am întors a început să TUȘEASCĂ cotețu’, ce crezi, răcise la motor, grav, când l-am pornit dimineața ziceai că e motocoasă într-un piston.”
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus