Stiri de ultima ora

Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: tronsonul de 58 de kilometri dintre ...

Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: tronsonul de 58 de kilometri dintre ...
Auto
Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: tronsonul de 58 de kilometri dintre Craiova și Slatina ar trebui finalizat în 3 ani

Publicat Luni, 03.12.2018 de Daniel Popescu

Contractele pentru primele două loturi ale drumului expres Craiova - Pitești au fost semnate în această săptămână, astfel că lucrările la tronsonul Craiova - Slatina ar trebui finalizate peste 3 ani.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat luni că a atribuit primele contracte pentru execuția drumului expres Craiova - PItești.

Astfel, CNAIR a desemnat constructorii pentru primele două tronsoane cu o lungime totală de 57.55 de kilometri, de la Craiova la Slatina. Primul tronson are o lungime de 17.7 kilometri, începe de la varianta de ocolire Nord a Craiovei și se încheie la limita județelor Dolj și Olt, în timp ce al doilea tronson este de 39.85 de kilometri și are ca punct final Slatina, la intersecția cu DN 65.

Conform contractului, constructorii au la dispoziție 12 luni pentru proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrărilor. Cu alte cuvinte, primele două tronsoane ale drumului expres Craiova - Pitești ar trebui finalizate cel târziu în decembrie 2021, însă cel mai probabil lucrările vor necesita mai mult timp, așa cum se întâmplă frecvent cu lucrările de infrastructură din România.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus