Stiri de ultima ora

Un tânăr de 19 ani a fost săptămâna trecută campionul vitezomanilor din România

Un tânăr de 19 ani a fost săptămâna trecută campionul vitezomanilor din România
Auto
Poliţia Română a prins, săptămâna trecută, 62 de şoferi care conduceau cu viteze de peste 180 de kilometri pe oră. Cea mai mare viteză înregistrată a fost pe Autostrada A3 - 237 de kilometri pe oră. De asemenea, în cadrul controalelor de rutină au fost prinse şase persoane care conduceau sub influenţa alcoolului, iar alţi doi şoferi au fost prinşi sub influenţa substanţelor psihoactive - cannabis, respectiv cocaină şi cannabis, scrie News.ro .

Potrivit comunicatului Poliţiei Române, în perioada 3-10 septembrie au fost prinşi 55 de şoferi care au depăşit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 de kilometri pe oră, iar în 7 cazuri şoferii au fost depistaţi circulând cu viteze peste 200 de kilometri pe oră. 

Conform sursei citate, cea mai mare viteză a fost înregistrată, în 9 septembrie, pe A3, tronsonul Turda-Borş, când poliţiştii au prins un bărbat care conducea cu 237 de kilometri pe oră. Şoferul, un tânăr de 19 ani, din judeţul Bihor, a fost amendat cu 2.900 de lei, iar poliţiştii i-au suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Amenzile au fost cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, şoferilor le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.
promotor.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus