Stiri de ultima ora

Un nou teaser video cu viitorul Lamborghini destinat circuitului: motor V12 aspirat natural cu 830 CP

Un nou teaser video cu viitorul Lamborghini destinat circuitului: motor V12 aspirat natural cu 830 CP
Auto
Divizia Lamborghini Squadra Corse pregătește un nou supercar pentru circuit. Modelul va fi echipat cu un motor V12 capabil să ofere până la 830 de cai putere. Prezentarea oficială ar urma să aibă loc la jumătatea anului.

În urmă cu două săptămâni, Lamborghini a publicat . Modelul va fi dezvoltat de divizia Lamborghini Squadra Corse, iar numele acestuia încă nu a fost anunțat.

Dacă în teaserul anterior am auzit pentru prima dată motorul pregătit de inginerii și tehnicienii constructorului italian, în cel de-al doilea clip publicat de Lamborghini avem ocazia să admirăm câteva dintre noile elemente de caroserie.

Viitorul supercar destinat circuitului va integra prize de aer mari atât în zona spoilerului frontal, cât și pe capotă, o aripă spate supradimensionată și un difuzor de aer special care găzduiește cele două terminații ale sistemului de evacuare. Așa cum era de așteptat, multe dintre noile elemente aerodinamice vor fi fabricate din fibră de carbon.

Viitorul model Lamborghini destinat curselor de pe circuit va fi echipat cu un motor V12 aspirat natural capabil să dezvolte până la 830 de cai putere . Noul supercar va fi produs într-un număr limitat de unități, iar surse apropiate companiei spun că divizia Lamborghini Squadra Corse ar urma să asambleze doar 40 de exemplare. Prezentarea oficială ar urma să aibă loc la jumătatea anului. 

Dar acest supercar destinat circuitului nu este singura surpriză pregătită de italieni. Există voci care menționează că divizia constructorului italian pregătește și un Lamborghini Huracan Super Trofeo Omologato, o versiune de stradă a modelului utilizat în campionatul de circuit Super Trofeo.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus