Stiri de ultima ora

Toyota ar putea lansa o versiune de performanță pentru C-HR: SUV-ul va miza pe motorul cu ...

Toyota ar putea lansa o versiune de performanță pentru C-HR: SUV-ul va miza pe motorul cu ...
Auto
Toyota ar putea lansa o versiune de performanță pentru C-HR: SUV-ul va miza pe motorul cu trei cilindri de 1.6 litri

Publicat Joi, 13.02.2020 de Cornel Șocariciu

SUV-ul de performanță Toyota GR C-HR ar putea fi lansat în următorii doi ani. Conform surselor apropiate companiei, modelul va fi echipat cu motorul turbo de 1.6 litri cu trei cilindri. Pe Hot Hatch-ul GR Yaris, unitatea dezvoltă 261 de cai putere.

În urmă cu doar câteva zile, o serie de voci apropiate Toyota au anunțat că . Acesta ar urma să aibă la bază actuala generație Corolla și va fi dezvoltat de divizia Gazoo Racing.

Conform zvonurilor, viitorul Toyota GR Corolla va miza pe motorul cu trei cilindri de 1.6 litri introdus în premieră pe GR Yaris. În cazul modelului de clasă mică, unitatea oferă 261 de cai putere și 360 Nm.

Acum, aceleași voci apropiate companiei nipone spun că oficialii Toyota nu exclud lansarea unui SUV de performanță. Acesta va purta numele GR C-HR și ar urma să ajungă pe piață în următorii doi ani. Rămâne de văzut dacă niponii vor dezvolta o astfel de versiune bazată pe actualul C-HR sau dacă vor introduce varianta de performanță în momentul lansării noii generații.

Conform surselor, și viitorul GR C-HR va miza tot pe motorul de 1.6 litri cu trei cilindri, dar sunt șanse mari ca resursele oferite de acesta să fie ceva mai mici comparativ cu cele livrate în cazul lui GR Yaris.

SUV-urile de performanță încep să atragă din ce în ce mai mulți clienți, iar câțiva producări de volum au anunțat că în scurt timp vor oferi astfel de versiuni în gamă.

În prezent, actuala generație (foto). Japonezii propun o serie de elemente noi de caroserie, scaune sport, un sistem de direcție îmbunătățit și suspensii ceva mai rigide. 
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus