Stiri de ultima ora

Tot mai mulţi români folosesc autocarul atunci când ies în afară ţării

Tot mai mulţi români folosesc autocarul atunci când ies în afară ţării
Auto
O analiză efectuată de o companie de trasport de persoane relevă faptul că transportul cu autocarul a înregistrat o creştere de 60% a numărului de rezervări pentru călătoriile din perioada Crăciunului şi a Anului Nou faţă de 2017. 

Statisticile FlixBus arată că tot mai multe persoane folosesc opţiuni de transport în comun atunci când ies în afară ţării. Tendinţa este aceea de a înlocui autoturismele personale cu mijloace de transport în comun, mai ales în cazul călătoriile pe distanţe lungi.

În România, a mărit capacitatea flotelor pe rutele dinspre oraşe precum Viena, Budapesta, Praga, Stuttgart şi Angers pentru a se asigura că pasagerii vor ajunge la destinaţia dorită. Operatorul a suplimentat numărul autocarelor în săptămâna de  înaintea Crăciunului, 17- 23 decembrie, cât şi în perioada 31 decembrie – 6 ianuarie.

Cea mai mare creştere a numărului de pasageri care călătoresc spre România se înregistrează în zilele dinaintea Crăciunului, 22-23 decembrie, iar cele mai solicitate date de călătorie sunt cele cuprinse în intervalul 12 – 23 decembrie.  Principalele oraşe spre care se îndreaptă românii care se întorc în ţară sunt Bucureşti, Sibiu, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc şi Timişoara.  

Articole similare :
comments powered by Disqus