Stiri de ultima ora

Test drive Test Drive Mercedes-Benz GLS - Curajul pionierilor

Test drive Test Drive Mercedes-Benz GLS - Curajul pionierilor
Auto
În industria auto, succesul le aparține mărcilor vizionare. Mercedes-Benz e una dintre ele. Nu neapărat pentru că a pus umărul la inventarea automobilului, ci pentru că în 2006 a avut curajul să creadă într-un SUV de aproape 5 metri, uriaș pentru europeni. Acum, la 14 ani distanță, toți se înghesuie să aibă un SUV premium în acest segment. Doar că, ce să vezi, unii au deja o bază solidă de clienți și acum se laudă cu o a treia generație a tancului cu 7 locuri.

Acum, rețeta a fost perfecționată cu experiența acumulată până în prezent, dar și cu tot ce au învățat nemții de la confortul etalonului Mercedes-Benz Clasa S. Pentru că noul GLS se vrea a fi un Clasa S al SUV-urilor.

Dacă reușește sau nu, o să aflați mai jos, pentru că germanii au pus la cale un test național neobișnuit. M-am întâlnit cu noul GLS pentru un eveniment de două zile, însă asta n-a fost tot. A fost alături de noi, ca să vegheze primul contact, părintele confortului și mașina cu care toți clienții Mercedes-Benz, BMW și Audi dorm deasupra patului: Clasa S. Da, am avut un test în paralel: Mercedes-Benz GLS și Clasa S.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus