Stiri de ultima ora

Tesla are un nou președinte: Robyn Denholm se află în conducerea companiei din 2014 și a ...

Tesla are un nou președinte: Robyn Denholm se află în conducerea companiei din 2014 și a ...
Auto
Tesla are un nou președinte: Robyn Denholm se află în conducerea companiei din 2014 și a mai lucrat la Toyota

Publicat Joi, 08.11.2018 de Paul Cosma, Foto: Tesla

Tesla a anunțat că Robyn Denholm este noul președinte al companiei, preluând funcția de la Elon Musk, cel care va rămâne CEO. Denholm este în prezent director financiar la Telstra, cea mai mare companie de telecomunicații din Australia, a intrat în board-ul Tesla în 2014 și a mai lucrat în trecut pentru Toyota.

Conducerea Tesla a anunțat că noul președinte este Robyn Denholm, succesoarea în funcție a lui Elon Musk, ce va rămâne doar CEO al companiei.

În prezent, Robyn Denholm este director financiar și de strategie la Telstra, cea mai mare companie de telecomunicații din Australia. Denholm a intrat în boardul Tesla în 2014 ca director independent și a mai lucrat în trecut la Toyota în departamentul financiar.

Amintim că Elon Musk a acceptat să plătească o amendă de 20 de milioane de dolari și să renunțe cel puțin trei ani la postul de președinte al Tesla pentru ca autoritățile americane să renunțe la acuzațiile de fraudă.

Autoritatea de reglementare a pieței de capital din SUA (Securities and Exchange Commission - SEC)  pentru publicarea unui mesaj pe rețeaua de socializare Twitter cu privire la intenția de a scoate  Tesla  de pe bursă.

Articole similare :
comments powered by Disqus