Stiri de ultima ora

Teaser video pentru hatchback-ul electric Volkswagen ID: germanii anticipează că ediția ...

Teaser video pentru hatchback-ul electric Volkswagen ID: germanii anticipează că ediția ...
Auto
Anterior, Volkswagen a publicat din timpul unor teste desfășurate în Africa de Sud. De asemenea, presa internațională a relatat recent că versiunea pentru care vor începe precomenzile în 8 mai va fi o ediție specială de lansare, iar aceasta va fi echipată cu un acumulator de 62 kWh.

Jurgen Stackman, responsabil în departamentul de marketing și vânzări, a confirmat practic ediția de lansare și anticipează că aceasta va fi epuizată până la prezentarea oficială a modelului electric din luna septembrie.

"Începând din 8 mai, clienții care vor să fie primii proprietari pot face o plată pentru a-și asigura o mașină din producția inițială. Cred că nu este imposibil ca ediția de lansare să fie deja epuizată atunci când vom prezenta ID la Salonul Auto de la Frankfurt. Cifrele raportate de dealeri indică acest lucru", a declarat el citat de publicația Auto Express.

Potrivit unor informații neoficiale , versiunea de bază a lui Volkswagen ID ar urma să folosească o baterie cu capacitatea de 48 kWh și să aibă un preț de pornire de 29.990 de euro.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus