Stiri de ultima ora

Teaser nou cu viitoarea generație Seat Leon: producătorul spaniol scoate în evidență ...

Teaser nou cu viitoarea generație Seat Leon: producătorul spaniol scoate în evidență ...
Auto
Teaser nou cu viitoarea generație Seat Leon: producătorul spaniol scoate în evidență stopurile modelului de clasă compactă

Publicat Marti, 14.01.2020 de Cornel Șocariciu

Seat a publicat o imagine teaser cu viitoarea generație Leon. Modelul de clasă compactă va fi prezentat în 28 ianuarie.

Acum, constructorul spaniol a publicat o imagine teaser care scoate în evidență semnătură luminoasă a stopurilor. Spre deosebire de actuala versiune, noul Leon va miza și pe o baghetă luminoasă care unește cele două stopuri. În plus, forma literelor folosite pentru scrierea denumirii modelului este una nouă. 

Pentru interior, designerii propun o planșă de bord inspirată de cea a noii generații Volkswagen Golf . Noul Seat Leon va avea un nou instrumentar digital de bord, un ecran central ceva mai mare, iar cele două display-uri vor fi "unite" de același suport vitrat. În cazul versiunilor cu transmisie automată, clienții vor descoperi același selector de viteze pe care l-am văzut în premieră pe noua generație Golf.

Gama de motorizări va include versiuni diesel , benzină și plug-in hybrid . Viitorul Leon cu sistem plug-in hybrid de propulsie va fi disponibil în versiuni de 204 CP și 245 CP .

Noua generație Seat Leon va fi prezentată în 28 ianuarie, vânzările urmând să debuteze în cursul acestui an.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus