Stiri de ultima ora

Subaru pregătește două modele cu sistem hibrid de propulsie: debutul acestora va avea loc ...

Subaru pregătește două modele cu sistem hibrid de propulsie: debutul acestora va avea loc ...
Auto
Subaru pregătește două modele cu sistem hibrid de propulsie: debutul acestora va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Publicat Luni, 11.02.2019 de Cornel Șocariciu

Subaru va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva două modele cu sistem hibrid de propulsie. Pentru moment știm că sistemul electrificat pregătit de japonezi va fi botezat e-boxer.

La jumătatea anului trecut, oficialii Subaru au prezentat un . Conform documentelor, japonezii vor să lanseze mai multe modele noi și versiuni actualizate ale produselor din gamă până în 2025, iar sistemele electrificate (hibrid, plug-in hybrid , electric) de propulsie fac parte din strategia Subaru.

Acum, surse apropiate companiei anunță că Subaru va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva două modele cu sistem hibrid de propulsie . Tehnologia propusă de niponi va avea la bază un propulsor boxer cu patru cilindri care va beneficia și de resursele unui motor electric. Conform acelorași voci, sistemul hibrid va fi botezat e-boxer.

Subaru a lansat primul său hibrid în 2013. Japonezii prezentau atunci XV Crosstreck Hybrid , un vehicul destinat exclusiv piețelor din Japonia și SUA. Modelul nipon era echipat cu un motor boxer de 2.0 litri (150 CP , 196 Nm) asistat de un motor electric de 13 CP și 65 Nm.

Conform planurilor inițiale, în 2022 vom face cunoștință și cu primul model electric dezvoltat de Subaru. Cu detalii complete despre cele două modele Subaru cu sistem hibrid de propulsie vor reveni în 5 martie.

Articole similare :
comments powered by Disqus