Stiri - Editia din date de 30-10-2015

Arhiva stiri din data de:
30-10-2015 Stiri de ultima ora din

SIM de date integrat standard în automobilele BMW

Auto
BMW are o tradiţie bogată ca pionier al tehnologiilor de comunicare în automobil şi începe, după o perioadă de teste, implementarea acestor servicii şi în România, oferind standard un SIM de date în orice automobil BMW. Sunt disponibile serviciul de apel de urgenţă, flux RSS care preia ştirile Mediafax, Gazeta Sporturilor şi Metropotam, precum şi sistemul Teleservices, pentru comunicare automată a informaţiilor de revizii către service-ul BMW.

Încă din 2001, BMW a fost primul producător din lume care a lansat un portal bazat pe internet care putea fi accesat în automobil – BMW Online. Acesta furnizează o serie de informaţii optimizate pentru a fi afişate pe ecranul central din maşină - printre acestea se numără căutarea hotelurilor, a restaurantelor, a farmaciilor sau a bancomatelor, ştiri curente, informaţii meteo, ghid de călătorie şi BMW Routes, informaţii despre ţară şi parcări, funcţii extinse office, care includ accesare e-mail, sau servicii Google.

Un SIM de date integrat în automobil asigură accesul la serviciul BMW Online. Ulterior, acelaşi SIM a permis dezvoltarea unei serii de funcţii precum apelul de urgenţă, comunicarea autonomă cu service-ul autorizat prin BMW Teleservices, funcţii de comunicare cu automobilul la distanţă BMW Remote (verificarea stării automobilului, încuiat, descuiat) sau servicii concierge.

Începând cu luna de producţie iulie, BMW a integrat gratuit SIM-ul de date şi pentru clienţii din România, într-un program de teste. Cu luna noiembrie, BMW începe comunicarea oficială a serviciilor sale pe bază de SIM în România.

Serviciile oferite standard pe orice automobil BMW, pentru moment, sunt: apel de urgenţă, funcţiile BMW Teleservices. Pachetul BMW Online este disponibil gratuit numai pe BMW Seria 7, altfel este inclus în pachetul BMW Connected Drive Services care include şi sistemul de navigaţie. În prezent, unul din două automobile BMW livrate în România sunt echipate cu sistemul de navigaţie şi, prin BMW Online şi BMW Apps, ambele incluse în BMW Connected Drive Services, funcţionalitatea sistemului de navigaţie poate fi extinsă semnificativ.

BMW Online în România oferă clienţilor informaţii despre prognoza meteo, funcţia de căutare prin serviciul Google Maps cu transferul desitnaţiei în sistemul de navigaţie (în cazul în care acesta este disponibil), şi serviciu de ştiri RSS. Acesta din urmă este optimizat pentru România şi foloseşte ca surse Mediafax pentru ştiri generale, Gazeta Sporturilor pentru ştiri sportive şi Metropotam pentru informaţii culturale şi evenimente.

BMW Teleservices – completează cel mai avansat program de întreţinere al automobilului, Condition Based Service şi BMW Service Inclusive.

Toate modelele BMW dispun standard de sistemul Condition Based Service. Acesta foloseşte un algoritm care monitorizează stilul şi parametrii de condus precum şi informaţii de la senzorii automobilului pentru a evalua dinamic intervalul corect de revizii. Astfel, programul de revizii se desfăşoară pe intervale mai scurte pentru cei care abordează un stil sportiv de condus şi oferă garanţia unei întreţineri corecte. Pe de altă parte, clienţii care au un stil de condus eficient, beneficiază de intervale de revizii mai mari şi astfel costuri mai mici de întreţinere.

Programul de întreţinere pentru automobilele BMW este completat de programele BMW Service şi Repair Inclusive. În versiunea standard, acesta este oferit gratuit şi acoperă integral operaţiile de service de bază (manoperă şi consumabile pentru schimbul de ulei şi filtre, precum şi inspecţiile de bază), conform Condition Base Service. BMW Service Inclusive este oferit pentru 5 ani sau 100.000 km şi poate fi extins, contra cost, până la 10 ani sau 200.000 km. De asemenea, pot fi extinse serviciile de bază pentru a include toate operaţiile de revizii sau poate fi extins pachetul de garanţie.

Prin cu integrarea SIM-ului de date în automobil, este oferit şi sistemul BMW Teleservices, care completează funcţionalitatea sistemelor Condition Base Service şi BMW Service Inclusive. Atunci când automobilul detectează că trebuie făcută o operaţiune de revizie, informaţia este comunică automat către un service autorizat BMW. Pe baza informaţiilor primite, un consilier de service îl contactează direct pe client pentru a program vizita în service. Prin această funcţie, intervalele de service pentru automobile sunt urmărite cu mai mare atenţie şi, în acelaşi timp, service-ul se poate pregăti din timp pentru vizita clientului.Articole similare :
01
nov.
masinile bmw au standard si un sim de date inclusiv in romania
Auto
BMW are o tradiţie bogată ca pionier al tehnologiilor de comunicare în automobil şi începe, după o perioadă de teste, implementarea acestor servicii şi în România, oferind standard un SIM...

01
nov.
sim integrat in masina bmw are asa ceva iar ceea ce face e destul de tare galerie foto
Auto
Începând cu luna noiembrie a acestui an, maşinile BMW vândute în România vor avea integrate SIM uri de date. Prin acest SIM utilizatorul va putea avea acces la numerele seviciului de...

18
apr.
test cu bmw x6 in romania love it or hate it dar este o masina completa galerie foto
Auto
Prima generaţie BMW X6 a fost lansată în decembrie 2007 şi a fost prezentată de constructorul bavarez drept un Sports Activity Coupe. Noul model combina caractaristicile unui SUV cu prestanţa...

30
oct.
masini din ce in ce mai inteligente modelele bmw vandute in romania vor anunta automat
Auto
BMW lansează în România o cartelă SIM integrată în maşini pentru apelarea serviciilor de urgenţă, utilizarea unor aplicaţii mobile şi comunicarea automată cu service ul. BMW a anunţat lansarea pe piaţa...

19
aug.
noul bmw seria 7 este pregatit pentru lansarea in romania
Auto
După ce va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt, la jumătatea lunii septembrie, noul BMW Seria 7 va debuta în showroom urile din România pe 24...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari pentru impozitare Wagner Invest Evaluari pentru impozitare Wagner Invest
Evaluari pentru impozitare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Auto:
Artilcole stiri grupate pe subiecte