Stiri de ultima ora

Seat Ateca se pregătește de un facelift în 2020: SUV-ul ar putea primi o versiune plug-in hybrid

Seat Ateca se pregătește de un facelift în 2020: SUV-ul ar putea primi o versiune plug-in hybrid
Auto
Seat va lansa un facelift pentru Ateca în 2020, iar primele informații neoficiale arată că SUV-ul ar putea primi o versiune hibridă cu încărcare la priză. Sistemul plug-in hybrid ar urma să fie împrumutat de la Passat GTE.

Pe fondul , Seat a anunțat în această săptămână o serie de îmbunătățiri pentru actuala gamă de modele , ca parte a actualizărilor tradiționale de la jumătatea anului.

Printre beneficiari se numără Ateca, ce va fi disponibil standard cu un sistem de infotainment de 8 inch, care înlocuiește vechiul sistem de 6.5 inch. Din punct de vedere tehnic, Ateca primește și sistemul Dynamic Chassis Control (DCC), care permite șoferului să aleagă un mod de condus între Normal, Sport și Comfort. 

Pentru Ateca se pregătește și un facelift în 2020, modelul fiind surprins în “haine” de camuflaj în timpul testelor pe drumurile publice. SUV-ul spaniol ar urma să primească anul viitor și o versiune plug-in hybrid , potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa britanică.

Ateca este așteptat să împrumute sistemul folosit de Passat GTE, a cărui versiune hibridă cu încărcare la priză este echipată cu un motor pe benzină 1.4 TSI de 156  CP  și un motor electric de 115  CP  care generează în total 218  CP .
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus