Stiri de ultima ora

Schițe oficiale cu noul VW Golf: premieră mondială în 24 octombrie, la Wolfsburg

Schițe oficiale cu noul VW Golf: premieră mondială în 24 octombrie, la Wolfsburg
Auto
Volkswagen a publicat câteva schițe oficiale cu viitorul Golf, ajuns la a opta generație. Noul VW Golf va fi prezentat în premieră mondială pe 24 octombrie, la Wolfsburg.

 va prezenta în luna octombrie a opta generație a celui mai vândut model din Europa. Mai exact, în două săptămâni vom face cunoștință cu noul Volswagen Golf.

Până la acel moment, nemții au publicat acum câteva schițe oficiale cu viitorul model, a cărui premieră mondială este programată la Wolfsburg, în data de 24 octombrie.

VW anunță că noul Golf va fi disponibil pe primele piețe începând cu luna decembrie a acestui an.

Noul Golf 8 va putea fi achiziționat în două versiuni  plug-in hybrid . Cea mai performantă dintre ele va avea 245  CP  și se va adresa celor care doresc un  plug-in hybrid  de performanță, în timp ce varianta de bază va avea 204  CP  și va avea drept țintă clienții care doresc să adopte tehnologiile verzi. Totuși, doar versiunea mai puternică va fi comercializată sub numele Golf GTE.

Anterior, Volkswagen a publicat o  din timpul unor teste, după ce în luna mai a apărut  prima imagine cu interiorul lui Golf 8  într-un document PDF publicat pe site-ul său oficial. Astfel, știm deja că Golf 8 va beneficia de un design modern cu un ecran touch poziționat central care va fi integrat în panoul de instrumente.

De asemenea, știm deja că viitorul Golf 8 , va fi conectat în permanență la internet și va oferi sisteme de siguranță și conectivitate de referință pentru industria auto.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus