Stiri de ultima ora

Salonul Auto de la Beijing ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus: evenimentul ...

Salonul Auto de la Beijing ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus: evenimentul ...
Auto
Salonul Auto de la Beijing ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus: evenimentul fusese programat inițial pentru intervalul 21 - 30 aprilie

Publicat Joi, 13.02.2020 de Cornel Șocariciu

Salonul Auto de la Beijing, programat inițial pentru finalul lunii aprilie, ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus. Informația încă nu a fost confirmată de organizatori.

Pe fondul epidemiei de coronavirus, organizatorii Salonului Auto de la Beijing ar putea amâna evenimentul, acesta fiind programat inițial pentru intervalul 21-30 aprilie.

Până în acest moment nu există informații oficiale, însă voci apropiate organizatorilor spun că producătorii care închiriaseră standuri au fost anunțați că "evenimentul se amână până la apariția unor notificări noi".

Vestea cu privire la Salonul Auto de la Beijing vine doar după câteva ore de la anunțul făcut de FIA: Marele Premiu de Formula 1 al Chinei se amână.

Mai mult decât atât, organizatorii Mobile World Congress din Barcelona au decis anularea evenimentului din cauza epidemiei de coronavirus. În ultimii ani, evenimentul din Barcelona a atras din ce în ce mai mulți constructori auto.

În același timp, organizatorii Salonului Auto de la Geneva spun că monitorizează situația, iar până în acest moment totul ar urma să se desfășoare conform planurilor inițiale.

"Până acum, niciun partener sau participant nu a anunțat că dorește să se retragă. Totuși, analizăm situația și discutăm cu consilierii medicali", a declarat un reprezentant al organizatorilor evenimentului din Geneva.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus