Stiri de ultima ora

Record de viteză pe autostrada Deva-Nădlac. Cu cât conducea un șofer

Record de viteză pe autostrada Deva-Nădlac. Cu cât conducea un șofer
Auto
Record de viteză pe autostrada Deva-Nădlac. Aparatele radar ale agenților de la Brigada Autostrăzi și Misiuni Speciale (BAMS) a Poliției Române au depistat un șofer a cărui mașină ”zbura” pe șosea cu 244 km/h. În afara acestui vitezoman, lider absolut printre șoferii grăbiți prinși în ultimele zile, s-au mai aflat alți 112 conducători auto care au apăsat cu putere pe pedala de accelerație înregistrând viteze care au atins 200 km/h.

Dacă ai maşină cu VOLAN PE DREAPTA scapă de ea! Vor fi INTERZISE

Vitezomanul pentru care nici siguranța lui, dar nici a celorlalți participanți la trafic pare să nu fi fost o prioritate atâta vreme cât a apăsat serios pe pedala de accelerație a mașinii pentru a ajunge mai repede la destinație. Aparatele radar care l-au fotografiat la ora 23,29 pe autostrada Deva-Nădlac, la kilometrul 565 a șoselei, au înregistrat o viteză amețitoare pentru autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 51 de ani din localitatea timișeană Dumbrăvița. Acesta ”zbura” cu nu mai puțin de 244 km/h! Firește, șoferul a rămas fără permis pentru trei luni, dar a și fost amendat cu aproape 3.000 de lei. Polițiștii rutieri vorbesc, în acest caz, despre un adevărat record de viteză înregistrat anul acesta.

Anul trecut aparatele radar ale Poliției rutiere au înregistrat record după record pe puținii kilometri de autostradă existenți în țara noastră. Este și cazul unui bărbat de 31 de ani, care  a fost înregistrat de aparatul radar pe autostrada A3 Turda-Borș cu 253 km/h .
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus