Stiri de ultima ora

Record de vânzări pentru Lotus, cu 1.630 de unități în 2018: britanicii pregătesc 3 ...

Record de vânzări pentru Lotus, cu 1.630 de unități în 2018: britanicii pregătesc 3 ...
Auto
Record de vânzări pentru Lotus, cu 1.630 de unități în 2018: britanicii pregătesc 3 modele noi în următorii ani

Publicat Vineri, 11.01.2019 de Paul Cosma

Lotus a avut cifre-record în 2018, an în care a vândut 1.630 de mașini sport către clienții săi. Britanicii sunt încrezători că investițiile din partea Geely vor duce la dezvoltarea rapidă a brandului. Lotus pregătește 3 modele noi în următorii ani.

Geely, brandul chinezesc care deține  Volvo , a preluat în 2017 și  cu promisiunea că va accelera dezvoltarea noilor tehnologii și lansarea unor noi modele.

Sub patronajul Geely, Lotus a reușit un record de vânzări în 2018, cu 1.630 de unități comercializate la nivel global. Printre piețele cu cele mai mari vânzări, Lotus a menționat Suedia, Italia, Japonia și Australia.

În urmă cu câteva luni, Lotus  a anunțat că va lansa  două noi modele sportive  în următorii doi ani și primul SUV al companiei în cel mult 4 ani.

Totodată, Lotus lucrează la un proiect îndrăzneț ce ar urma să scoată la iveală cel mai rapid și scump model din istoria companiei. Presa britanică susține că Lotus pregătește lansarea unui hypercar electric de 2 milioane de lire sterline, ce va fi produs în doar câteva exemplare.

Dezvoltarea modelului este în plină desfășurare, iar în 2019 ar urma să vedem conceptul viitorului hypercar Lotus.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus