Stiri de ultima ora

ProMotor a acceptat provocarea lansată de FAN Courier

ProMotor a acceptat provocarea lansată de FAN Courier
Auto
Mănuşa a fost aruncată, iar răspunsul la provocarea lansată de FAN Courier a fost afirmativ, astfel că ProMotor şi FAN Courier se vor întrece pe 4 decembrie pe traseul Bucureşti-Mediaş, cu un scop precis: să-i livreze un colet cu un conţinut secret, în valoare de 3.000 de RON, câştigătorului desemnat prin tragere la sorţi . 

Norocosul câştigător care va primi premiul misterios este Idu Ştefan, din Mediaş, care a fost extras din cei 10.449 de participanţi la concursul Provocarea: ProMotor vs FAN Courier .

Cursa demarează miercuri, 4 decembrie, la ora 8 dimineaţa, cu start din Bucureşti, de la sediul FAN Courier de pe Şoseaua de Centură. De aici, cele două echipe se vor întrece până în Mediaş, în încercarea de a livra cât mai rapid premiul. Pentru ca totul să fie mai palpitant, traseele celor două echipe sunt diferite, dar de lungimi aproape egale.

Astfel, echipa ProMotor va pleca pe direcţia Bucureşti-Vălenii de Munte-Braşov-Sighişoara-Mediaş, în timp ce echipa Fan Courier va concura pe ruta Bucureşi-Piteşti-Rm. Vâlcea-Sibiu-Mediaş. Întrecerea poate fi urmărită live aici , iar noi vă vom ţine la curent cu progresul băieţilor pe pagina de Facebook ProMotorRomania .

Echipa ProMotor va avea la dispoziţie un model BMW, cu ajutorul căruia va încerca să compenseze îndemânarea prin trafic a celor de la FAN Courier. Nu vă dăm mai multe indicii, veţi afla despre ce model este vorba exact mâine dimineaţă, înaintea startului.
promotor.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus