Stiri de ultima ora

Primul teaser cu Hyundai Prophecy: conceptul electric va fi prezentat în 3 martie

Primul teaser cu Hyundai Prophecy: conceptul electric va fi prezentat în 3 martie
Auto
Hyundai a publicat un teaser cu conceptul electric Prophecy pe care îl va prezenta în 3 martie la Geneva și care va oferi indicii despre direcția de design pe care o va adopta constructorul sud-coreean.

Hyundai a anunțat la sfârșitul acestei săptămâni una dintre noutățile pe care le pregătește pentru Salonul Auto de la Geneva care va începe în 3 martie.

Constructorul asiatic va prezenta publicului conceptul electric Prophecy, despre care afirmă că va oferi o serie de indicii cu privire la designul pe care îl va adopta pentru viitoarele sale modele electrice .

Hyundai susține că noul concept oferă o "aerodinamică excelentă" și o "siluetă frumoasă" care include și un spoiler proeminent în partea din spate.

Interesant este că Hyundai a prezentat cu numai o jumătate de an în urma conceptul Hyundai 45 , despre care afirmă de asemenea că urmează să indice viitoarea direcție de design a mărcii.

Pe lângă prezentarea pentru noul concept, Hyundai va profita de prezența la Geneva pentru a oferi o serie de detalii despre strategia pentru electrificare. Anterior, Grupul Hyundai, din care face parte și Kia, a anunțat că va avea o gamă de 16 modele electrice în anul 2025.

În plus, cu numai câteva zile în urmă, sud-coreenii au anunțat că își propun ca în acest an să devină lideri la producția de mașini electrice în Europa, ca urmare a planului de a electrice la uzina din Cehia.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus