Stiri de ultima ora

Primele schițe cu viitorul Porsche Taycan: modelul electric debutează în luna septembrie

Primele schițe cu viitorul Porsche Taycan: modelul electric debutează în luna septembrie
Auto
Porsche a publicat două schițe cu viitorul Taycan, primul model electric de serie dezvoltat de constructorul german. Până în acest moment, nemții spun că au primit peste 20.000 de precomenzi pentru modelul electric pe care îl vom vedea în premieră în toamna acestui an.

În ultimele luni, oficialii Porsche au oferit informații noi referitoare la viitorul Taycan. Primul model electric de serie dezvoltat de constructorul german , iar debutul oficial este programat pentru toamna anului curent.

În cadrul unui e-mail transmis celor care au achitat avansul de 2.500 de euro necesar rezervării unui Taycan, Porsche a inserat și două schițe cu viitorul model electric .

Din punct de vedere estetic, versiunea de serie va păstra liniile generale pe care le-am văzut în premieră pe conceptul Mission E, însă adoptă și o serie de accesorii preluate de pe actuala generație Panamera.

Sistemul electric de propulsie pregătit de Porsche pentru viitorul Taycan include două motoare electrice care vor genera în total 440 kWh, echivalentul a 600 CP . Accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în mai puțin de 3.5 secunde, iar repriza 0-200 km/h ar urma să se desfășoare în mai puțin de 12 secunde.

Anterior, Porsche a confiramat că viitorul Taycan va fi disponibil în mai multe versiuni de putere. Autonomia modelului electric va fi de 500 de kilometri, valoare calculată conform vechiului standard NEDC .

Articole similare :
comments powered by Disqus