Stiri de ultima ora

Primele imagini cu Karma GT Pininfarina: GT-ul cu două uși a fost lansat în China

Primele imagini cu Karma GT Pininfarina: GT-ul cu două uși a fost lansat în China
Auto
Producătorul Karma și casa de design Pininfarina au dezvăluit Karma GT Pininfarina la Salonul Auto de la Shanghai. Noul GT cu două uși împrumută o mare parte din designul sedanului Karma Revero.

Producătorul american Karma, deținut în prezent de compania chineză Wanxiang Group, a dezvăluit la Salonul Auto de la Shanghai un GT cu două uși dezvoltat în colaborare cu casa de design Pininfarina.

Noul model poartă numele sugestiv Karma GT Pininfarina și preia o mare parte din designul sedanului Karma Revero, însă Pininfarina și-a pus amprenta asupra unor elemente importante de caroserie.

Astfel, bara frontală de protecție are o estetică mai agresivă, în timp ce farurile LED au fost restilizate, la fel ca și partea posterioară. Producătorul a publicat doar două imagini cu interiorul, iar acestea evidențiază o planșă de bord similară cu cea întâlnită pe Revero, cu instrumentar de bord digital și un sistem de infotainment poziționat central.

Pentru moment, Karma nu a oferit detalii tehnice despre noul model, însă cel mai probabil GT-ul va prelua platforma tehnică a lui Revero, care miza pe două motoare electrice și un motor pe benzină cu rol de range extender . În total, sistemul genera 404 cai putere și un cuplu maxim de 1.330 Nm.

În ultima perioadă, Pininfarina a lucrat cu numeroși producători chinezi, mai ales că a deschis și un centru de design în această țară, însă la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a lansat și primul său model de serie. Pe nume Battista , modelul este un hypercar electric de 1900 de cai care accelerează în mai puțin de două secunde de la 0 la 100 km/h.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus