Stiri de ultima ora

Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen ID. ...

Primele imagini cu interiorul lui Volkswagen ID. ...
Auto
Volkswagen a prezentat la începutul lunii mai , însă la vremea respectivă nu a oferit niciun fel de detaliu despre designul interior.

Conform tuturor așteptărilor, noul Volkswagen ID.3 va avea un instrumentar de bord digital care va afișa elemente pentru viteza de deplasare și autonomia bateriei. În plus, în partea centrală a planșei de bord este poziționat orizontal un ecran touch de mari dimensiuni, care oferă control asupra sistemului de navigației, sistemului multimedia sau a climei.

Nu în ultimul rând, Volkswagen promovează în cadrul clipului și posibilitatea de a apela la comenzi vocale. De exemplu, dacă șoferul spune că îi este frig, asistentul vocal îl anunță că va porni sistemul de încălzire.

Designul interior al lui ID.3 este foarte asemantor cu cel prezentat de Seat pentru conceptul electric el-Born , care va primi o versiune de serie până la sfârșitul anului viitor.

Volkswagen a deschis în 8 mai pre-comenzile pentru ediția de lansare a hatchback-ului ID.3, iar până în prezent de 1.000 de euro pentru a-și rezerva o unitate. În total, Volkswagen va oferi 30.000 de unități ID.3 1st, dintre care 450 de unități sunt alocate României. Prezentarea oficială a noului model va avea loc în luna septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus