Stiri de ultima ora

Prima imagine cu interiorul lui Porsche Taycan: sportiva electrică va integra serviciul de ...

Prima imagine cu interiorul lui Porsche Taycan: sportiva electrică va integra serviciul de ...
Auto
Porsche a publicat prima imagine cu interiorul sportivei electrice Taycan, care va avea integrat serviciul de streaming Apple Music cu abonament gratuit timp de până la 6 luni.

Porsche continuă în această săptămână campania de teasing pentru lansarea sportivei electrice Taycan.

După ce în urmă cu o zi am aflat detalii despre , constructorul german a publicat acum prima imagine cu interiorul noului model.

Așa cum era de așteptat, instrumentarul de bord va fi unul complet digital, iar Porsche Taycan va beneficia și de un ecran central poziționat orizontal.

Porsche nu oferă detalii concrete despre instrumentarul de bord sau ecranul central, însă insistă în schimb pe una dintre funcțiile care vor fi disponibile. Astfel, Porsche Taycan va integra din fabrică serviciul de streaming Apple Music, care oferă un catalog de peste 50 de milioane de piese.

Clienții vor avea acces la playlist-uri exclusive Porsche, posibilitatea de a selecta anumite piese prin comenzi vocale sau de a genera propriile stații radio prin funcția de Broadcast Radio.

De asemenea, parteneriatul prevede posibilitatea de a integra serviciul Apple Digital Masters (care include piese din catalogul Apple Music la o calitate înaltă a sunetului) cu sistemul Burmester High-End Surround Sound System care va fi disponibil pe noul Taycan.

Nu în ultimul rând, Taycan va oferi compatibilitate cu sistemul Apple CarPlay pentru conectarea dispozitivelor iPhone la mașină. Pe de altă parte, Porsche nu a anunțat încă dacă Taycan va oferi suport pentru sistemul rival Android Auto, însă este puțin probabil ca producătorul german să nu includă această opțiune, în ciuda parteneriatului special cu Apple.

Potrivit unor informații oficiale anterioare, versiunea de serie a lui Porsche Taycan va fi prezentată în 4 septembrie și va avea două motoare  electrice  care vor dezvolta împreună peste 600 de  cai putere . În acest context, accelerația de la 0 la 100 km/h va avea loc în mai puțin de 3.5 secunde, în timp ce viteza maximă va fi de peste 250 km/h.

Versiunea de top va avea o  autonomie  de până la 500 de kilometri, însă aceasta a fost calculată onform vechiului standard  NEDC .
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus