Stiri de ultima ora

Premieră pentru Honda: noua generație Jazz va fi lansată în 2020 și va oferi doar versiuni ...

Premieră pentru Honda: noua generație Jazz va fi lansată în 2020 și va oferi doar versiuni ...
Auto
Premieră pentru Honda: noua generație Jazz va fi lansată în 2020 și va oferi doar versiuni hibride

Publicat Vineri, 29.03.2019 de Paul Cosma

Noul Honda Jazz va fi lansat anul viitor și va fi disponibil doar în versiuni hibride, potrivit primelor informații neoficiale. Prezentarea noului model este așteptată în octombrie la Salonul Auto de la Tokyo.

Anul 2020 ar putea marca o premieră pentru japonezii de la Honda , constructorul fiind așteptat să lanseze noua generație Honda Jazz .

Viitorul model subcompact va deveni primul model Honda care să fie disponibil doar cu versiuni hibride, potrivit unor informații neoficiale. Anunțul vine în contextul în care Honda vrea ca toate modelele sale din Europa să ofere cel puțin o versiune hibridă până în 2025.

În prezent, Jazz este oferit cu motorizarea de 1.3 litri i-VTEC de 102  cai putere  și 123 Nm. Totodată, există și un motor de 1.5 litri benzină. Acesta produce 130 de  cai putere  și poate fi cuplat și la o cutie de tip CVT.

Prezentarea noului model ar urma să aibă loc în octombrie la salonul auto de la Tokyo. Viitorul Jazz este așteptat să folosească ansamblul hibrid al noului CR-V: un motor pe benzină de 2.0 litri cu 145 de cai putere , ajutat de un motor electric cu 184 de cai putere și un al doilea motor electric, utilizat pe post de generator.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus