Stiri de ultima ora

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova
Auto
Ford a anunţat preţurile pentru noul Puma pe mai multe pieţe europene, inclusiv în Marea Britanie, unde crossover-ul subcompact are un preţ de start de la 20.845 de lire sterline (aproximativ 23.508 de euro). Acest lucru îl face mai scump cu 2.995 lire sterline decât baza EcoSport.

Preţul corespunde nivelului de intrare Ford Puma Titanium, care oferă o specificaţie mai mult decât decentă. Include jante din aliaj de 17 inch, spaţiu de încărcare extins, parbriz încălzit, cruise control, senzori pentru păstrarea benzii, avertizare de părăsirea benzii de circulaţie, senzori de parcare spate, sistem Ford Sync 3 cu un ecran tactil de 8 inci compatibil cu Apple CarPlay şi Android Auto, precum şi încărcare wireless.

Englezii care vor să cumpere primele exemplare Puma va trebui să opteze pentru un model First Edition. Acest lucru se datorează faptului că primele modele care vor ajunge la dealerii din Marea Britanie în ianuarie vor face parte din gama Puma First Edition.

Pentru ţara noastră Ford va anunţa preţurile în această toamnă, acestea fiind aşteptate să pornească de undeva între 17.000 - 18.000 de euro, pentru veriunea cu motor pe beniznă de 1.0 litri. 
promotor.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus