Stiri de ultima ora

Prețuri pentru Mazda MX-30 în România: primul model electric al japonezilor pleacă de la 33. ...

Prețuri pentru Mazda MX-30 în România: primul model electric al japonezilor pleacă de la 33. ...
Auto
Prețuri pentru Mazda MX-30 în România: primul model electric al japonezilor pleacă de la 33.900 de euro

Publicat Luni, 28.10.2019 de Daniel Popescu

SUV-ul electric Mazda MX-30 poate fi pre-comandat pe piața din România pentru 33.900 de euro, iar constructorul japonez estimează că livrările vor începe în a doua jumătate a anului viitor.

Mazda a prezentat săptămâna trecută la Salonul Auto de la Tokyo primul său model electric din istorie, care ia forma unui SUV compact care a primit numele MX-30.

La numai câteva zile distanță, constructorul japonez a anunțat că Mazda MX-30 poate fi deja pre-comandat pe piața din România într-o variantă specială, iar prețul de pornire este de 33.900 de euro.

Versiunea specială de lansare a SUV-ului electric va beneficia standard de culoarea de caroserie Ceramic Metallic, jante de 18 inch și faruri LED adaptive cu sistem de spălare.

De asemenea, japonezii propun și un interior bogat, care include standard scaune față încălzite acționate electric, climatizare automată, ornamente din plută pe consola centrală, proiecție laser pe parbriz, conectivitate Apple Carplay și Android Auto, ecran central cu diagonala de 8.8 inch și geamuri fumurii spate.

Cu dimensiuni identice cu cele ale SUV-ului compact CX30, noul Mazda MX-30 are un motor electric de 105 kW (143 CP), iar cuplul va fi de circa 265 Nm. Acumulatorul are o capacitate de 35.5 kWh și asigură o autonomie de 200 de kilometri. Bateria modelului electric va avea o garanție de 8 ani în limita a 160.000 de kilometri.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus