Stiri de ultima ora

Polach Logistics & Transport isi extinde flota cu 15 camioane Mercedes-Benz Actros

Polach Logistics & Transport isi extinde flota cu 15 camioane Mercedes-Benz Actros
Auto
Compania romaneasca Polach Logistics & Transport, specializata in transportul rutier international de marfuri, a ales Mercedes-Benz pentru extinderea parcului auto prin achizitionarea a 15 camioane Actros.

Actros este un autovehicul adaptat pentru a face fata solicitarilor pe distante lungi, cu sistemul de telematica FleedBoard si dotari optionale pentru reducerea consumului de carburant si optimizarea costurilor de operare.  

Lider de piata in 2014 in topul importatorilor de camioane din Romania, Mercedes-Benz asigura o retea nationala si europeana de Centre Autorizate de Service si logistica in domeniul pieselor de schimb.

Serviciile post-vanzare Mercedes-Benz reprezinta suportul care asigura disponibilitatea maxima a autovehiculului, esentiala pentru proprietarii de flote.

Mai mult, orice proprietar al unui autovehicul Mercedes-Benz beneficiaza, la apelarea unui numar unic de telefon, de serviciul Service24h – asistenta informationala si organizatorica, din partea partenerilor autorizati de service din intreaga Europa.
dailybusiness.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus