Stiri de ultima ora

Performanță majoră pentru casa de tuning Mountune: motorul lui Ford Focus RS ajunge la 684 ...

Performanță majoră pentru casa de tuning Mountune: motorul lui Ford Focus RS ajunge la 684 ...
Auto
Performanță majoră pentru casa de tuning Mountune: motorul lui Ford Focus RS ajunge la 684 CP, aproape dublu decât puterea standard

Publicat Joi, 10.10.2019 de Daniel Popescu

Casa de tuning Mountune susține că a reușit să "stoarcă" 684 de cai putere din motorul Ecoboost de 2.3 litri de pe Ford Focus RS, care oferă standard "doar" 350 de cai putere.

Echiparea de top a lui Ford Focus RS include un motor Ecoboost cu capacitatea de 2.3 litri care generează 350 de cai putere și un cuplu maxim de 470 Nm la 2.000 rpm.

În ultima perioadă, casa de tuning Mountune a îmbunătățit performanțele motorului lui Focus RS, iar ultima "ispravă" este remarcabilă.

Reprezentanții Mountune au testat pe bancul de probe o versiune îmbunătățită care generează nu mai puțin de 684 de cai putere , adică aproape dublu comparativ cu valoarea standard. În plus, cuplul maxim a fost de asemenea îmbunătățit la 767 Nm.

Pe baza acestor date, cei de la Mountune estimează că acesta ar putea deveni cel mai puternic motor cu patru cilindri cu injecție directă din lume.

Cu toate acestea, este important de menționat că performanța a fost obținută doar pe bancul de probe și nu există certitudinea că acesta va fi disponibil la un moment dat pentru clienții lui Focus RS. De altfel, nu este clar dacă în ce mod va fi afectată fiabilitatea motorului ca urmare a acestor îmbunătățiri de performanță.

În ultima perioadă, Mountune și-a extins activitatea și colaborează și cu Volkswagen pentru versiuni îmbunătățite ale motoarelor de pe Golf GTI și Golf R.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus