Stiri de ultima ora

Organizatorul Salonului Auto de la Geneva ar putea intra în lichidare: "Trebuie să găsim o soluție până în septembrie"

Organizatorul Salonului Auto de la Geneva ar putea intra în lichidare: Trebuie să găsim o soluție până în septembrie
Auto
Organizatorul Salonului Auto de la Geneva ar putea intra în lichidare: "Trebuie să găsim o soluție până în septembrie"

Publicat Luni, 29.06.2020 de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva atrag atenția că evenimentul riscă să nu mai poată avea loc dacă nu găsesc surse de finanțare până în luna septembrie. "Riscăm să intrăm în lichidare".

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva , iar organizatorii au anunțat ulterior că următoarea ediție ar putea avea loc abia în 2022 ca urmare a dificultăților financiare.

Oficialii organizatorilor anunță însă acum că, în absența fondurilor, este foarte posibil ca Salonul Auto de la Geneva să nu mai poată avea loc deloc, întrucât compania riscă să intre în lichidare.

"Dacă nu găsim o soluție până în septembrie, riscăm lichidarea. Va trebui să punem toate bunurile la vânzare, în special brandul și acțiunile la Palexo SĂ (n.r - centrul de expoziții unde are loc evenimentul)", a declarat Sandro Mesquita, directorul Salonului Auto de la Geneva.

Anterior, organizatorii evenimentului obținuseră un sprijin financiar de 16.8 milioane de franci elvețieni (15.7 milioane de euro) pentru a organiza ediția din 2021. Ulterior, au renunțat la finanțare din cauza faptului că statul elvețian a impus organizarea evenimentului de către o altă companie.

Pe lângă problemele financiare, organizatorii se confruntă și cu o reticență din partea constructorilor, care făceau deja presiuni ca următoarea ediție să aibă loc abia în 2022.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus