Stiri de ultima ora

Opel pregătește 8 modele noi în următorii doi ani: “Fiecare model din gamă va avea ...

Opel pregătește 8 modele noi în următorii doi ani: “Fiecare model din gamă va avea ...
Auto
Opel pregătește 8 modele noi în următorii doi ani: “Fiecare model din gamă va avea versiune electrică până în 2024"

Publicat Marti, 13.11.2018 de Paul Cosma

Opel a anunțat că va lansa 8 modele noi în următorii 2 ani, printre care Corsa electrică și versiunea plug-in hybrid pentru Grandland X. În plus, constructorul din Russelsheim promite că fiecare model din gamă va avea versiune 100% electrică până în 2024.

Planul de redresare financiară a dat roade pentru Opel în ultimele 12 luni, sub patronajul PSA, iar germanii privesc acum cu încredere către viitor.

După o primă jumătate de an cu un profit de peste jumătate de miliard de euro și o reducere cu 28% a costurilor, Opel pregătește o adevărată ofensivă cu 8 modele noi în următorii doi ani.

Mai mult, Opel promite că fiecare model din gamă va avea o versiune electrică până în 2024. Patru modele vor fi deja ” electrificate ” în 2020, printre care Corsa electrică și Grandland X PHEV , primul plug-in hybrid de la Opel.

“Această ofensivă ne va ajuta să atingem obiectivele privind emisiile CO2 impuse de Uniunea Europeană,” a spus Michael Lohscheller, CEO-ul Opel.

Viitoarea filozofie de design a constructorului german va fi bazată pe conceptul Opel GT X Experimental (foto), un SUV compact 100% electric al cărui rol principal este să evidențieze principalele schimbări estetice ce vor fi implementate pe viitoarele modele Opel.

Articole similare :
comments powered by Disqus