Stiri de ultima ora

Opel continuă extinderea gamei de modele: SUV-ul Mokka X și utilitara Vivaro vor primi ...

Opel continuă extinderea gamei de modele: SUV-ul Mokka X și utilitara Vivaro vor primi ...
Auto
Opel continuă extinderea gamei de modele: SUV-ul Mokka X și utilitara Vivaro vor primi versiuni electrice în 2020

Publicat Joi, 06.12.2018 de Daniel Popescu

Opel a anunțat că SUV-ul Mokka X și utilitara Vivaro vor primi versiuni electrice în 2020, în timp ce versiunea plug-in hybrid a lui Grandland X va avea 300 de cai putere.

Opel a oferit joi câteva informații proaspete cu privire la amplul plan de reorganizare anunțat inițial la sfârșitul anului trecut ca urmare a integrării în Grupul PSA Peugeot-Citroen.

Astfel, constructorul german a confirmat că va lansa versiuni electrice pentru SUV-ul Mokka X și utilitara Vivaro, iar ambele sunt programate pentru lansare în cursul anului 2020. Pentru moment, Opel nu a intrat însă în amănunte cu privire la puterea motoarelor electrice sau valorile de autonomie , care vor fi dezvăluite mai aproape de lansările celor două modele.

Anterior, Opel a confirmat că subcompacta Corsa va primi de asemenea o versiune electrică în 2020, iar aceasta .

În plus, se știe deja că SUV-ul Grandland X va primi o versiune plug-in hybrid , iar germanii au dezvăluit acum că sistemul de propulsie va genera echivalentul a circa 300 de cai putere . Chiar dacă Opel nu a detaliat sistemul PHEV pregătit pentru Grandland X, este foarte posibil ca acesta , întrucât SUV-ul colegilor de Grup include un sistem plug-in hybrid de 300 de cai putere cu un motor pe benzină PureTech de 1.6 litri și 200 de cai putere acompaniat de două motoare electrice , fiecare dintre acestea de 80 kW (110 CP ).

În total, planurile Opel vizează și electrificarea tuturor modelelor din gamă până în 2024.

Articole similare :
comments powered by Disqus