Stiri - Editia din date de 11-01-2017

Arhiva stiri din data de:
11-01-2017 Stiri de ultima ora din

Noul Volkswagen I.D. BUZZ, maşina concept cu o autonomie de până la 600 de km şi 8 locuri

Auto
Începe noua eră a mobilităţii electrice, iar Volkswagen e hotărât s-o definească: cu noul I.D. BUZZ, Volkswagen prezintă la Salonul Auto Nord American International (NAIAS) în Detroit, microbuzul noii generaţii.

 ›Galerie foto:

Conceptul de MPV electric oferă un aspect reînnoit, îndreptat spre viitor - cu scopul de a aduce tuturor mobilitatea electrică în lumea de mâine. Noul slogan al mărcii rezumă ideea: "We make the future real."

Dr. Herbert Diess, Preşedintele Consiliului de Administraţie al mărcii Volkswagen, explică: "I.D. BUZZ este noul Volkswagen: modern, pozitiv, emoţional, orientat spre viitor. Până în 2025, dorim să vindem un milion de maşini electrice pe an, făcând din mobilitatea electrică noua imagine simbol a Volkswagen. Noul e-Golf oferă deja cu 50 de procente mai multă autonomie electrică. Începând cu 2020, vom lansa gama noastră I.D., o nouă generaţie de automobile complet electrice, complet conectate. Va fi disponibilă pentru milioane de clienţi, nu doar pentru clienţi milionari".

Volkswagen demonstrează, în Detroit, cu conceptul de vehicul I.D. BUZZ, cât de bogată în caracteristici va fi mobilitatea electrică a viitorului - o minune spaţială cu tracţiune integrală, cu motoare electrice pe axele din faţă şi din spate, un mod de conducere complet autonom (I.D Pilot), precum şi o nouă generaţie de indicatori şi comenzi. "I.D. BUZZ este noua generaţie de MPV. Se bazează pe noul ansamblu modular electric de condus (MEB) şi oferă confort şi un spaţiu generos pentru călătoriile lungi.

Autonomia sa electrică, conform NEDC (Noul Ciclu de Conducere European) este de până la 600 de kilometri ", explică Dr. Frank Welsch, membru al Consiliului de Administraţie al mărcii Volkswagen, pentru Divizia de Dezvoltare. I.D. BUZZ se încarcă cu energie prin inducţie sau de la o staţie de încărcare. La o putere de încărcare de 150 de kW, sunt necesare aproximativ 30 de minute pentru o încărcare de până la 80%.

Cu doar patru luni în urmă, Volkswagen l-a prezentat pe fratele mai mic al lui I.D. BUZZ la Expoziţia Auto din Paris: I.D. - de asemenea, revoluţionar. O maşină electrică compactă, care se va lansa începând din 2020, cu autonomie de până la 600 de kilometri. Prima maşină ce va intra în producţia de serie bazată pe conceptul MEB. Şi prima maşină concept Volkswagen ce poate fi condusă în mod complet autonomy.Noul I.D. BUZZ este acum primul MPV care face acest lucru posibil: e nevoie doar de un impuls uşor al volanului şi acesta se retrage instantaneu, se integrează în consola de bord şi comută I.D. BUZZ din modul manual în cel complet autonom, modul I.D. Pilot (preconizat din 2025). Acum, scaunul şoferului se poate roti, iar şoferul poate sta faţă în faţă cu pasagerii din spate. Scanere laser, senzori cu ultrasunete, senzori radar, camere cu vedere periferică şi o cameră frontală scanează zona înconjurătoare, cu alte date de trafic recepţionate prin intermediul sistemului Cloud.

I.D. BUZZ nu mai are consola de bord convenţională. MPV-ul proiectează, în schimb, informaţiile de bază prin intermediul unui AR (realitate augmentată) Head-up display (afişaj pe parbriz) în câmpul vizual al conducătorului auto - în 3D, în format virtual suprapus pe drum. Caracteristici cum ar fi funcţiile de infodivertisment şi de climatizare sunt acţionate prin intermediul unei tablete detaşabile. În acelaşi timp, comenzile principale de conducere sunt amplasate pe volan. Secţiunea sa interioară nu este - aşa cum se obişnuieşte astăzi - dotată cu spiţe şi butoane, ci, mai degrabă, are un fel de tastatură tactilă cu câmpuri capacitive, transformând astfel volanul tradiţional într-un volan multifuncţional sensibil la atingere.

Utilizarea spaţiului în maşina concept, care are până la opt locuri, este mai bună decât în oricare alt vehicul electric. Aşezarea multi-variabilă a scaunelor şi integrarea interactivă a I.D. BUZZ oferă multiple posibilităţi.

Mulţumită platformei extinse MEB XL, cu o lungime de 4,942 mm, 1,976 mm lăţime şi 1,963 mm înălţime, conceptul de vehicul prevede, de asemenea, pentru clasa lui, dimensiuni extraordinare în interior. Totuşi, I.D. BUZZ nu este doar un gigant în materie de spaţiu: prin virtutea designului său, devine una dintre cele mai confortabile maşini din lume. La 3,300 mm, are un ampatament foarte lung. Situată la mijloc, în podeaua vehiculului, se află bateria. Ea coboară centrul de greutate şi asigură o distribuţie perfectă a greutăţii. Suspensia I.D. BUZZ, cu amortizoarele de şoc reglate electronic, asigură un confort de înaltă clasă. Sistemul de tracţiune integrală cu emisie zero, cu o putere de ieşire de 275 kW / 374 CP (motoare electrice în faţă şi spate, fiecare livrând 150 kW) este potrivirea perfectă pentru caracterul dinamic al maşinii. Versiunea I.D. BUZZ prezentată la Detroit ajunge la 100 km / h în 5 secunde; viteza maximă este limitată la 160 km / h.

I.D. Buzz prezentată la expoziţia din Detroit, urmează, prin urmare, pe deplin strategia de marcă Volkswagen cu sloganul "We make the future real."

Ofensivă SUV: marca Volkswagen prezintă două modele SUV adresate pieţei din S.U.A.

Marca Volkswagen prezintă şi două noi modele SUV adresate pieţei din S.U.A. Noua versiune de Tiguan cu ampatament lung, cu până la şapte locuri şi un pachet de caracteristici atractiv, alături de noul automobil Atlas, ce deschide un segment important pentru marca germană.

Anul viitor, marca Volkswagen extinde gama Tiguan prin lansarea versiunii cu ampatament lung. În plus faţă de ampatamentul mai lung, noul SUV se identifică şi prin alte caracteristici. Conturul spatelui autovehiculului personalizat, modificările aduse părţii din faţă şi caracteristicile tehnice standard mult îmbunătăţite îl diferenţiază de versiunea mai compactă de Tiguan. Versiunea de top nou-concepută cu până la şapte locuri va fi lansată începând cu sfârşitul primăverii, în mod succesiv în America de Nord, China şi Europa.

În Europa, denumirea versiunii cu ampatament lung va purta numele de "Allspace".

Premiera mondială a noului autoturism Atlas a avut loc la sfârşitul lunii octombrie, în Santa Monica (California). Prin autoturismul Atlas, Volkswagen oferă pentru întâia oară un model aparţinând clasei SUV de talie medie şi de serie mare, complet adaptat nevoilor pieţei americane. Noul model pentru piaţa din America de Nord este fabricat în Chattanooga (Tennessee), oferind tehnologii inovative, alături de dimensiunea spaţioasă cu până la şapte locuri. Noul Atlas îi va încânta, de asemenea, pe şoferi prin performanţele sale remarcabile de conducere şi o gamă largă de sisteme de asistare a conducătorului auto din clasa SUV premium.Va recomandam sa cititi si :
09
ian.
celebrul vw bus renaste in versiune electrica si autonoma id
Auto
Volkswagen a prezentat astăzi conceptul I.D. Buzz, din care va fi dezvoltată versiunea de serie a unui Bus complet electric care va putea să se conducă singur. Simbolul epocii flower power...

09
ian.
avalansa de suv uri este abia la inceput volkswagen va prezenta in aprilie conceptul unui
Auto
Volkswagen este unul dintre constructorii care ţine capul de afiş al Salonului Auto de la Detroit în acest început de săptămână. După ce a dezvăluit conceptul ID Buzz şi a...

08
oct.
volkswagen id un concept car vizionar in premiera mondiala la paris
Auto
I.D. este primul dintr o generaţie complet nouă de autovehicule electrice inovatoare produse de Volkswagen. Conceptul Volkswagen I.D. şi a celebrat premiera mondială la Salonul Auto de la Paris.  ›Galerie foto Dr....

18
apr.
volkswagen crossblue coupe concept premiera la auto shanghai 2013
Auto
Primele schiţe cu Volkswagen CrossBlue Coupe Concept au ajuns pe internet înaintea debutului programat pentru acest week end la Salonul Auto de la Shanghai 2013. ›Galerie foto După ce conceptul...

19
dec.
cum arata noul volkswagen tiguan de 7 locuri care va fi lansat in ianuarie
Economic
Volkswagen Tiguan va primi în ianuarie la Salonul Auto de la Detroit o versiune Allspace cu ampatament mărit şi până la 7 locuri. După VW a atras atenţia cu Atlas,...


comments powered by Disqus
Foto:

Evaluari imobiliare Wagner Invest Evaluari imobiliare Wagner Invest
Evaluari imobiliare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : Auto:
Artilcole stiri grupate pe subiecte