Stiri de ultima ora

Nissan vrea să lanseze primul model electric de la Infiniti în cel mult 3 ani: producție ...

Nissan vrea să lanseze primul model electric de la Infiniti în cel mult 3 ani: producție ...
Auto
Nissan vrea să lanseze primul model electric de la Infiniti în cel mult 3 ani: producție programată în China

Publicat Miercuri, 10.04.2019 de Paul Cosma

Brandul Infiniti al celor de la Nissan va lansa primul model electric în cel mult 3 ani, iar producția va avea loc în China. Viitorul model va fi un sedan de performanță bazat pe conceptul Qs Inspiration.

Salonul Auto de la Shanghai va începe în mai puțin de o săptămână și va găzdui o mulțime de concepte și modele noi, printre care și prototipul Qs Inspiration de la Infiniti .

Conceptul japonezilor prefigurează primul model electric de la Infiniti, care ar urma să fie lansat în cel mult 3 ani și produs în China, după cum se arată într-o declarație oficială Nissan și citată de Reuters.

“China are cel mai mare potențial pentru mașini electrice la nivel globa, în special în segmentul premium,” potrivit lui Christian Meunier, președintele Infiniti.

America de Nord și China sunt două dintre piețele pe care niponii vor să le "atace" într-un mod mai agresiv în perioada următoare. Japonezii vor lansa atât SUV-uri, cât și  modele electrice . Până în 2025, Infiniti vrea ca 50% din vânzările sale să fie asigurate de mașinile  electrice  și hibride.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus