Stiri de ultima ora

Motorul de 2.0 litri cu 4 cilindri și 421 CP dezvoltat de Mercedes-AMG ar putea avea versiuni ...

Motorul de 2.0 litri cu 4 cilindri și 421 CP dezvoltat de Mercedes-AMG ar putea avea versiuni ...
Auto
Motorul de 2.0 litri cu 4 cilindri și 421 CP dezvoltat de Mercedes-AMG ar putea avea versiuni și mai puternice: "Vom vedea ce ne rezervă viitorul"

Publicat Miercuri, 12.06.2019 de Cornel Șocariciu

Viitorul Mercedes-AMG A45 va miza pe noul motor de 2.0 litri cu 4 cilindri capabil să ofere până la 421 CP. Dar oficialii diviziei constructorului german spun că propulsorul încă nu a atins performanțele maxime, iar în viitorul apropiat am putea vedea o variantă și mai puternică.

La finalul săptămânii trecute, turbo cu 4 cilindri de 2.0 litri (M 139). Unitatea ar urma să debuteze pe noua generație Mercedes-AMG A45, iar versiunea de top va oferi 421 de cai putere la 6.750 rpm și 500 Nm între 5.000 și 5.250 rpm.

Acum, Ralph Illenberger, directorul departamentului care se ocupă cu dezvoltarea motoarelor în cadrul Mercedes-AMG, oferă o serie de informații interesante cu privire la propulsorului M 139.

Conform declarațiilor acestuia, unitatea pe benzină încă nu a ajuns la performanțe maxime și încă mai există elemente care pot fi îmbunătățite, semn că în viitorul apropiat am putea vedea o variantă cu și mai multe resurse. De asemenea, oficialul Mercedes-AMG spune că dezvoltarea motorului a reprezentat o provocare majoră în condițiile în care propulsorul va fi introdus pe modele de serie și nu va fi utilizat exclusiv pe versiuni destinate competițiilor.

"Vom vedea ce ne rezervă viitorul", a adăugat la final oficialul Mercedes-AMG.

Noul Mercedes-AMG A45 va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an. Ulterior, noul motor de 2.0 litri turbo va fi oferit și pe alte modele din clasa compactă.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus