Stiri de ultima ora

Mopar pregătește o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler: modelul va fi expus în cadrul ...

Mopar pregătește o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler: modelul va fi expus în cadrul ...
Auto
Mopar pregătește o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler: modelul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Chicago

Publicat Vineri, 24.01.2020 de Cornel Șocariciu

Mopar va expune o ediție specială bazată pe Jeep Wrangler în cadrul Salonului Auto de la Chicago. Pentru a îndulci așteptarea fanilor, oficialii companiei au publicat și o imagine teaser.

Ediția specială Jeep Wrangler pregătită de Mopar va miza pe jante cu un design nou, anvelope gândite pentru off-road, un plafon vopsit în negru, în timp ce portierele convenționale au fost înlocuite cu unele tubulare. Pentru moment, reprezentanții Mopar nu vin și cu alte informații referitoare la modificările pregătite.

Conform reprezentanților Mopar, în acest moment, compania oferă peste 200 de accesorii Jeep Performance Parts gândite special pentru iubitorii de off-road. Pe lista accesoriilor, fanii vor găsi protecții suplimentare sau suspensii și axe dezvoltate special pentru ieșirile în teren accidentat.

În ultimele săptămâni, fanii Wrangler au făcut cunoștință și cu alte ediții speciale dezvoltate de Jeep. Producătorul american a introdus în configuratorul destinat pieței de peste Ocean noile Wrangler Rubicon Recon și Wrangler North Edition.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus