Stiri de ultima ora

McLaren a prezentat noul monopost de Formula 1 pentru 2020: "Va fi un sezon ...

McLaren a prezentat noul monopost de Formula 1 pentru 2020: "Va fi un sezon ...
Auto
McLaren a dezvăluit noul monopost MCL35 pentru sezonul 2020 al Formulei 1, iar echipa britanică anticipează un sezon dificil în ciuda progreselor realizate anul trecut.

McLaren a prezentat în această săptămână noul monopost cu care va concura în sezonul 2020 al Formulei 1, în cadrul unui eveniment transmis în direct pe Youtube de la sediul central al echipei din Woking.

Britanicii au decis să păstreze și în acest an culorile tradiționale portocaliu și albastru implementate de fondatorul Bruce McLaren.

La fel ca anul trecut, noul monopost va utiliza un motor furnizat de Renault, cu ajutorul căruia britanicii au încheiat sezonul precedent pe poziția a patra în clasamentul constructorilor cu 145 de puncte.

Chiar dacă 2019 a fost cel mai mult sezon al echipei din ultimii 5 ani, șeful Andreas Seidl anticipează ca 2020 va fi un sezon dificil.

"Nu trebuie să ne complăcem, acesta va fi un sezon dificil. Nimic nu este ușor în Formula 1, iar concurența la vârful plutonului de mijloc va fi intensă. Avem 6 zile de teste pentru a pregăti startul noului sezon", a declarat el.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus