Stiri de ultima ora

Mașini electrice, cumpărate de Primăria Cluj-Napoca: trei Renault Zoe au intrat în flota ...

Mașini electrice, cumpărate de Primăria Cluj-Napoca: trei Renault Zoe au intrat în flota ...
Auto
Mașini electrice, cumpărate de Primăria Cluj-Napoca: trei Renault Zoe au intrat în flota Poliției Locale

Publicat Joi, 06.12.2018 de Paul Cosma

Primăria Cluj-Napoca a cumpărat mașini electrice pentru Poliția Locală, primele trei vehicule fiind puse în circulație pe data de 1 decembrie. Cele trei Renault Zoe au costat fiecare aproximativ 30.000 de euro, fără TVA.

Clujul a luat fața Capitalei și a cumpărat primele mașini electrice pentru autoritățile din subordine. Primăria din Cluj-Napoca a dotat Poliția Locală cu trei mașini electrice , cu ajutorul programului Rabla Plus.

“Poliția Locală Cluj-Napoca și-a înnoit parcul auto prin achiziționarea a trei mașini electrice marca Renault Zoe, versiunea Z.E. 40. Autoturismele sunt folosite pentru intervenția echipajelor pe probleme de trafic rutier sau pe cele privind ordinea și siguranță publică", au anunţat autorităţile locale.

Valoarea unei mașini a fost de 138.330 de lei, fără TVA, adică undeva la 30.000 de euro. Potrivit economica.net, mașinile au o garanţie de trei ani sau 100.000 km pentru caroserie, și cinci ani sau 100.000 km pentru bateria electrică.

Pe lângă mașinile electrice , Poliția Locală a Municipiului Cluj-Napoca are în dotare şase segway-uri și două biciclete electrice , folosite pentru

Articole similare :
comments powered by Disqus