Stiri de ultima ora

Mașini de lux confiscate de la persoane condamnate, scoase la licitație. Cu cât se vinde un Porsche Panamera |

Mașini de lux confiscate de la persoane condamnate, scoase la licitație. Cu cât se vinde un Porsche Panamera |
Auto
Acasa › Ştiri › Eveniment › Mașini de lux confiscate de la persoane condamnate, scoase la licitație. Cu cât se vinde un Porsche Panamera

Mașini de lux confiscate de la persoane condamnate, scoase la licitație. Cu cât se vinde un Porsche Panamera

Un articol de: Traian Avarvarei - 15 Iun 2020, 19:04

Bunuri confiscate de autorități sunt scoase la licitație publică. (ANABI) a lansat platforma online pentru derularea licitaţiilor publice prin mijloace electronice, a anunţat, luni, Ministerul Justiţiei. Astfel, utilizatori pot cumpăra de la mașini, la fier vechi și haine.

Mașini de lux confiscate de la persoane condamnate, scoase la licitație de autorități

Pe siteul lansat luni – anabi.just.ro , utilizatorii pot licita pentru bunuri confiscate de autorități. Se vând loturi de haine, vier vechi, piatră de andezit și mai multe mașini de lux.

Printre bunurile scoase deja la licitație se numără două mașini Audi Q7, un Porsche Panamera.

Prețul de la care pleacă licitația pentru un Porche Panamera din 2012 este de aproape 90.000 de lei (circa 19.000 euro).

Este important de știut pentru cei care vor să participe la licitație că trebuie să depună o garanție de 9.000 de lei.

Tot pe această platformă a mai fost scos la licitație și un Audi Q7 din 2008. Prețul de pornire este de 21.500 de lei, adică sub 5.000 de euro. 

ANABI se alătură astfel agenţiilor de profil din Franţa, Olanda, Marea Britanie, Belgia şi SUA, care implementează cu succes această bună practică.

„Prin digitalizarea procedurilor de lucru aferente organizării acestor licitaţii se asigură transparenţa şi accesul facil la informaţii privind activitatea ANABI, fiind consolidate totodată mecanismele interne de management eficient al resurselor publice”, afirmă Ministerul Justiţiei.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus