Stiri de ultima ora

Lynk&Co 03 Cyan Concept: 528 de cai din China

Lynk&Co 03 Cyan Concept: 528 de cai din China
Auto
Lynk&Co 03 Cyan Concept poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4.4 secunde și accelerația de la zero la 200 km/h necesită doar zece secunde. Viteza maximă constructivă este de 300 km/h. Un amănunt interesant este faptul că puterea este livrată doar la roțile din față, iar pentru asta este utilizat un diferențial cu alunecare limitată tip multi-placă. Acesta trebuie să gestioneze un cuplu maxim de 504 Nm, pe lângă cei 528 CP. Apropo de asta, puterea maximă este atinsă la 7.800 rpm, în timp ce cuplul maxim este livrat între 4.500 și 7.000 rpm.

Această berlină cu tracțiune față are potențialul de a deveni cea mai rapidă mașină cu două roți motrice din lume, încadrată desigur în clasa corespunzătoare – FWD. Cei de la Cyan Racing au specificat că o vor duce pentru teste la cel mai legendar circuit din lume , ceea ce ne face să credem că urmează un nou record pe Nurburging. Însă, mai avem de așteptat până când se va întâmpla asta, mai ales că nu este încă în producția de serie.

Chiar și așa, cei de la Lynk&Co ar putea avea un model care să atragă mulți potențiali clienți în showroom-uri, indiferent că aceste persoane ar putea să nu cumpere modelul de serie care va fi derivat din prototipul 03 Cyan Racing Concept.

Articole similare :
comments powered by Disqus