Stiri de ultima ora

Lexus LC Cabrio Concept a fost dezvăluit înainte de debutul oficial de la Detroit

Lexus LC Cabrio Concept a fost dezvăluit înainte de debutul oficial de la Detroit
Auto
Conceptul pare să fie într-un stadiu foarte avansat al producției modelului de serie. Cel mai probabil, așa va arăta și versiunea comercială a lui Lexus LC Cabrio.

“Acest concept transformă aspectul lui LC într-un cabrio din viitor. Întregește cele mai bune aspecte ale versiunii cu plafon fix cu designul dinamic al unei decapotabile de lux”, a declarant directorul departamentului de design Tadao Mori.

Dimensiunile lui LC Cabrio sunt similare cu cele ale variantei coupe. Lungimea este de 4.770 de milimetri, lățimea ajunge la 1.920 de milimetri, iar înălțimea este cu cinci milimetri mai mică decât a versiunii standard, fiind de 1.340 de milimetri.

Lexus LC Cabrio dispune de un plafon din material textil ce este acționat electric. Pe lângă acesta, conceptul mai dispune și de un nou model de jante de 22 de inchi.

Conceptul japonezilor va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit, eveniment ce începe de luni 14 ianuarie. Tot aici va fi și mult așteptata lansare a noii generații  Toyota Supra .
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus