Stiri de ultima ora

Leclerc exclude un nou acroșaj cu Vettel pe circuit: "Ne-am maturizat, astfel de ...

Leclerc exclude un nou acroșaj cu Vettel pe circuit: "Ne-am maturizat, astfel de ...
Auto
Leclerc exclude un nou acroșaj cu Vettel pe circuit: "Ne-am maturizat, astfel de incidente nu se vor mai întâmpla"

Publicat Luni, 13.01.2020 de Daniel Popescu, Foto: Ferrari

Charles Leclerc susține că nu va mai avea parte de acroșaje cu Sebastian Vettel precum cel din cursa din Brazilia, întrucât ambii piloți s-au maturizat și vor fi capabili să evite astfel de incidente.

Charles Leclerc și Sebastian Vettel au fost implicați în numeroase incidente pe parcursul sezonul precedent, inclusiv pe circuitele Australia, China, Spania, Singapore sau Rusia.

Totuși, cel mai dramatic incident a avut loc în finalul sezonul în Marele Premiu al Braziliei, când cei doi piloți ai Scuderiei Ferrari s-au atins ușor cu pneurile în lupta pentru locul trei, însă amândoi ca urmare a unor pene de cauciuc.

La câteva luni distanță, Leclerc susține că s-a maturizat suficient de mult pentru ca pe viitor astfel de incidente să nu mai aibă loc.

"Vrem să câștigăm, suntem foarte competitivi și uneori pe circuit pot există anumite fricțiuni. Dar suntem suficient de maturi că circuitul este circuit, suntem oameni diferiți. A fost o lecție bună pentru amândoi și nu se va mai întâmpla", a declarat monegascul.

Leclerc explică faptul că discuțiile pe care le-a avut cu Vettel după producerea unor incidente i-au ajutat pe amândoi să înțeleagă mai bine situația pentru a evita repetarea unor astfel de incidente.

"Au fost momente în care nu ne-am înțeles în anumite situații. Dar cred că nu este niciodată bine să discuți despre asta imediat după un incident. Așa că am lăsat ceva timp să treacă și, după cursă din Rusia, am discutat în Japonia și ne-am înțeles unul pe altul și am progresat în urma acestei experiențe", a adăugat el.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus