Stiri de ultima ora

Leclerc anticipează o nouă luptă echilibrată cu Vettel: "Lipsa unui contract pentru sezonul 2021 nu îl va destabiliza"

Leclerc anticipează o nouă luptă echilibrată cu Vettel: Lipsa unui contract pentru sezonul 2021 nu îl va destabiliza
Auto
Leclerc anticipează o nouă luptă echilibrată cu Vettel: "Lipsa unui contract pentru sezonul 2021 nu îl va destabiliza"

Publicat Joi, 26.03.2020 de Daniel Popescu, Foto: Ferrari

Charles Leclerc consideră că Sebastian Vettel va fi la fel de puternic în acest sezon ca și anul trecut, în ciuda faptului că germanul nu are încă un contract valabil pentru sezonul 2021.

Sosit la echipă din postura de outsider, Charles Leclerc a reușit să-l învingă pe Sebastian Vettel în sezonul precedent, în special ca urmare a victoriilor obținute la Spa-Francorchamps și Monza.

Monegascul a încheiat campania cu 264 de puncte, cu 24 de puncte în plus față de cvadruplul campion mondial, iar pentru sezonul 2020 anticipează o nouă luptă echilibrată.

În plus, Leclerc nu crede că prestațiile lui Vettel vor fi influențate de faptul că actualul contract al germanului expiră la sfârșitul acestui an. În schimb, Leclerc are deja un acord pe termen lung până în 2024.

"Mă simt fericit să am un contract pe termen lung și sunt bucuros să fiu în această postură. Într-un fel, știu și situația lui, pentru că în ultimii doi ani am avut doar contracte pe un an. Nu cred că asta îl va destabiliza prea mult. Este un pilot foarte puternic și mă aștept să fie puternic", a declarat el.

Întrebat dacă își dorește ca Vettel să rămână coechipierul său și în sezonul 2021, monegascul a preferat să fie diplomat.

"Mă înțeleg foarte bine cu el, dar voi respecta decizia Ferrari în cazul în care vor să facă o schimbare", a adăugat el.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus