Stiri de ultima ora

Lecție pentru samsari: așa se vinde o mașină second hand în România!

Lecție pentru samsari: așa se vinde o mașină second hand în România!
Auto
Pentu a-și convinge potențialii clienți de starea bună a caroseriei, vânzătorul a creat până și o funcție de vizualizare la 360 de grade a autoturismului, unde poate fi analizat atent din toate unghiurile. De asemenea, există și un album cu câteva sute de fotografii făcute de-a lungul vieții mașinii în România.

În mod evident, actualul proprietar pune la dispoziție lista completă de opțiuni a și chiar explică pe scurt utilitatea anumitor funcții.

Unitatea media originală (RNS 310 cu sistem de navigație) a mașinii a fost schimbată cu un sistem de infotainment de tip retrofit (RCD 330), care oferă, printre altele, conectarea unui smartphone prin intermediul aplicațiilor Apple CarPlay și Android Auto, funcție care era indisponibilă pentru a șasea generație a Golfului.

Probabil cea mai impresionantă rubrică a siteului este Istoric. Aici, clujeanul a creat o carte service digitală unde a povestit, pas cu pas ce s-a întâmplat cu mașina din momentul în care a ieșit pe poarta fabricii din Wolfsburg și până în prezent.

De aici aflăm că mașina a fost adusă în România în 2015 la 114.200 de kilometri. Tot atunci a fost efectuată prima revizie pe plan local, în Arad.

Mai târziu, în luna decembrie 2016, mașina și-a găsit actualul proprietar în Cluj-Napoca la 137.000 de km. Ba chiar ne este dezvăluit prețul cu care mașina a fost scoasă la vânzare și suma negociată.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus