Stiri de ultima ora

Informații despre viitorul Audi RSQ3: motor de peste 400 CP și un kit de caroserie mai agresiv

Informații despre viitorul Audi RSQ3: motor de peste 400 CP și un kit de caroserie mai agresiv
Auto
Noua generație Audi Q3 va avea și versiuni de performanță. Noul SQ3 va fi prezentat în prima parte a anului viitor, în timp ce vârful de gamă RS Q3 ar urma să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Noua generație Audi Q3 (goto) a fost prezentată oficial în urmă cu câteva luni. SUV-ul producătorului german a primit un design revizuit, un interior cu tehnologii moderne și o gamă de motorizări pentru toate gusturile.

Cu toate aceastea, fanii versiunilor de performanță mai au de așteptat. În prima parte a anului viitor, Audi va prezenta noul SQ3. Surse apropiate companiei spun că SUV-ul va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri de 340 CP și cu sistem de tracțiune integrală quattro.

Spre finalul anului, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, germanii vor prezenta și versiunea RS Q3. SUV-ul de performanță a fost surprins deja în timpul testelor desfășurate atât pe Nurburgring, cât și în zonele reci ale Europei.

Conform unui raport, Audi RS Q3 va miza pe motorul pe benzină de 2.5 litri cu cinci cilindri. Unitatea ar urma să ofere peste 400 CP și 500 Nm. Sistemul de tracțiune integrală quattro, transmisia automată cu 8 rapoarte și suspensiile mai rigide vor face parte din pachetul pregătit de nemți. La nivel estetic, designerii vor pregăti spoilere agresive, prize de aer ceva mai generoase, terminații noi pentru sistemul de evacuare, jante cu forme noi și o aripă spate.

Articole similare :
comments powered by Disqus