Stiri de ultima ora

Încă un constructor renunță la Salonul Auto de la Geneva: DS nu va participa la eveniment ...

Încă un constructor renunță la Salonul Auto de la Geneva: DS nu va participa la eveniment ...
Auto
Încă un constructor renunță la Salonul Auto de la Geneva: DS nu va participa la eveniment pentru că nu are lansări programate

Publicat Joi, 06.12.2018 de Daniel Popescu

DS nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen nu a programat nicio lansare. Prezența celor de la Opel este de asemenea incertă.

Finalul acestui an aduce numeroase anunțuri cu privire la intenția unor constructori de a declina participarea la Salonul Auto de la Geneva, programat în prima parte a anului viitor. Ultimul pe listă este DS , brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen.

Potrivit unor informații dezvăluite de publicația L Argus, DS nu va avea stand propriu ca urmare a faptului că nu are planificată nicio lansare majoră în perioada respectivă. În schimb, Grupul va aloca resurse financiare pentru campania de promovare .

Pe de altă parte, planurile DS pentru perioada următoare prevăd lansarea lui DS 8 , model care ar urma să rivalizeze cu modele precum BMW Seria 5 sau Mercedes Clasa E. DS 8 va avea însă ca public țintă China, motiv pentru care acesta va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai din luna aprilie.

Articole similare :
comments powered by Disqus