Stiri de ultima ora

Hyundai i10 ajunge și pe piața din România: prețuri de la 13.340 de euro

Hyundai i10 ajunge și pe piața din România: prețuri de la 13.340 de euro
Auto
Noua generației a citadinei i10 de la Hyundai are prețuri pentru țara noastră. Iată lista completă!

Hyundai a studiat cele cinci mari categorii de șoferi. Din care crezi că faci parte?

La trei luni de la prezentarea sa în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Hyundai i10 pășește și la noi în țară, și o face o superofertă de preț.

Varianta de bază a noului Hyundai i10 este animată de un motor L3 de 1,0 litri, cu 67 de cai-putere și 96 de Newtoni-metru. În versiunea standard, aceasta primește o transmisie manuală cu cinci trepte; opțional, o robotizată cu cinci trepte este disponibilă.

Alternativa mai puternică este motorul de 1,2 litri, cu 84 de cai-putere și 118 Newtoni-metru. La fel, robotizata cu cinci trepte este disponibilă opțional.

Două niveluri de echipări are noul i10: Comfort și Highway. Cel din urmă este, însă, disponibil doar cu motorizarea de 1,2, asociată cu transmisia robotizată. Pentru Comfort, lista de dotări cuprinde, printre altele, sistem de avertizare pentru părăsirea benzii, sistem de asistență pentru evitarea coliziunilor frontale, asisten de fază lungă, aer condiționat manual, pilot automat, volan și schimbător îmbrăcate în piele și geamuri electrice față.

Versiunea Highway aduce în plus jante de aliaj (cu diametru de 15 inci), climatizare automată, volan încălzit, sistem de infotainment cu ecran tactil (diametru de 8 inci) și conectivitate Android Auto și Apple CarPlay.

Prețul de pornire pentru i10 este de 13.340 de euro (Comfort 1.0), însă Hyundai i-a aplicat deja o serie de reduceri, care pot ajunge până la 3.350 de euro, în funcție de motorizarea și echiparea aleasă. Versiunea cel mai bine echipată (Highway 1.2) ajunge la 15.482 de euro.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus