Stiri de ultima ora

Hyundai a prezentat noul i10. Micuţul hatchback a ajuns la o nouă generaţie - GALERIE FOTO

Hyundai a prezentat noul i10. Micuţul hatchback a ajuns la o nouă generaţie - GALERIE FOTO
Auto
Noul Hyundai i10 tocmai a fost dezvăluit, întrucât Salonul Auto de la Frankfurt se pregăteşte să îşi deschidă uşile săptămâna viitoare.

i10 va fi dezvoltat şi produs în Europa şi a suferit o serie de modificări complete, atît la interior, cât şi la exterior.

Are un aspect mai dinamic deoarece designerii Hyundai au coborât acoperişul cu 20 de mm şi au lărgit maşina cu 20 mm, oferindu-i micului hatchback o formă mai plăcută. În plus, noul Hyundai i10 se află pe un set de jante din aliaj de 16 inci, opţionale, nou proiectate. 

În faţă există o grilă largă care încorporează luminile de zi. În ceea ce priveşte părţile laterale, acestea sunt deosebit de musculare şi se potrivesc perfect cu  partea frontală. Cele mai notabile accente sunt pilonii C în formă de X şi oglinzile cu capace contrastante. Zece culori exterioare vor fi disponibile. De asemenea, clienţii pot opta pentru un acoperiş vopsit în negru sau roşu. 

Aspectul tineresc continuă şi la interior unde există un volan simplu cu trei spiţe şi un ecran tactil color de 8,0 inci cu Apple CarPlay şi Android Auto. Hyundai a creat, de asemenea, un design tip „fagure” 3D, care este prezentat pe tabloul de bord şi uşi.

Două motoare vor fi disponibile la lansare. Prima este o unitate cu trei cilindri MPi de 1,0 litri cu 66 CP şi un cuplu de 96 Nm. Cel de-al doilea motor este o unitate MPi de 1,2 litri cu patru cilindri, cu 82 CP şi 118 Nm. Ambele motoare pot fi asociate fie cu o transmisie manuală cu cinci trepte, fie cu o transmisie automată cu cinci trepte.
promotor.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus