Stiri de ultima ora

Gestul extraordinar al lui Lewis Hamilton față de un copil bolnav de cancer

Gestul extraordinar al lui Lewis Hamilton față de un copil bolnav de cancer
Auto
Lewis Hamilton, cvintuplu campion al Formulei 1, ne-a amintit zilele trecute că este pe cât de talentat, pe atât de sufletist. După câștigarea Marelui Premiu al Spaniei, în acest weekend, Lewis Hamilton i-a mulțumit pentru susținere – într-un mod inedit – unui fan al său: un copil de 5 ani, bolnav de cancer în fază terminală.

Pilotul a distribuit înegistrarea pe profilul său de Instagram, comentând: „Harry, amice, n-ai idee cât de mult înseamnă acest mesaj pentru mine. Îți mulțumesc atât de mult, astăzi ești inspirația mea, Harry. Voi încerca să te fac mândru. Ești un băiat atât de puternic, mi-aș dori să fi fost la fel de puternic ca tine. Am vrut ca întreaga lume să vadă cât de puternic ești și să le cer tuturor să-ți transmită cele mai bune urări și rugăciuni în această perioadă dificilă”.

Într-adevăr, Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, iar victoria răsunătoare i-a dedicat-o micuțului Harry. Dar recunoștința pilotului nu se oprește aici. A doua zi, familia Shaw s-a trezit cu un camion în fața casei lor, din care curierii au descărcat un monopost Mercedes. Pe lângă vehicul, campionul i-a trimis fanului său și trofeul câștigat la Barcelona.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus