Stiri de ultima ora

Game of Thrones – Ce mașini ar conduce personajele din serial

Game of Thrones – Ce mașini ar conduce personajele din serial
Auto
Sezonul 8 din Game of Thrones, cel mai popular serial de pe planetă în momentul de față, a avut premiera pe micul ecran în această dimineață, la ora 04:00. În cinstea mult așteptatei reveniri a serialului, îți propunem un exercițiu de imaginație: să vedem ce mașini ar conduce personajele din Game of Thrones, dacă ar exista autoturisme în universul creat de George R. R. Martin.

Un designer de concepte auto din Venezuela, pe nume Javier Oquendo, s-a întrebat cum ar arăta universul fictiv din Game of Thrones dacă ar exista autoturisme în el. Concret, artistul a selectat anumite modele pentru diverse personaje principale și le-a alăturat în Photoshop, ajustând designul vehiculului în funcție de personalitatea fiecăruia. În continuare, să vedem exact ce mașini ar conduce unele dintre personajele din GoT:

Game of Thrones – Ce mașini ar conduce Daenerys, Robert Baratheon, Cersei și Arya

Daenerys Targaryen – McLaren P1 LM

Et si l'automobile avait sa place dans Game of Thrones ? La saison 7 de la série du moment vient de se terminer, le…

Publicată de Bloom Car Design pe  Luni, 28 august 2017

În viziunea artistului Javier Oquendo, Mama Dragonilor ar face furori la volanul unui McLaren P1 LM. Supercarul hibrid atribuit lui Daenerys are o putere totală de 916 CP, însumată de motorul electric și de cel termic V8 pe benzină. Viteza maximă este limitată la 350 km/h și timpul 0-100 Km/h este de 2.8 secunde, cu 0.4 secunde mai rapid decât legendarul McLaren F1.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus