Stiri de ultima ora

Francezii pregătesc restructurarea conducerii Renault: surse din guvern spun că soarta ...

Francezii pregătesc restructurarea conducerii Renault: surse din guvern spun că soarta ...
Auto
Francezii pregătesc restructurarea conducerii Renault: surse din guvern spun că soarta CEO-ului nu a fost încă stabilită

Publicat Joi, 10.10.2019 de Paul Cosma

Franța pregătește o restructurare a conducerii Renault, potrivit unor surse guvernamentale, care spun că soarta CEO-ului Thierry Bollore nu a fost încă stabilită.

Thierry Bollore, , conform informațiilor apărute în două publicații franceze. Bollore este văzut drept un protejat al lui Carlos Ghosn, fostul șef de la Renault și Nissan, fapt ce i-ar deranja pe japonezi.

Președintele Renault, Jean-Dominique Senard, ar fi dornic să pornească procesul pentru găsirea unui successor la funcția de CEO, astfel încât constructorul francez să lase în urmă era marcată de Ghosn.

Surse din guvernul francez, ce deține 15% din acțiunile Renault, spun că restructurarea conducerii este “pe masă”, însă “decizia aparține celor de la Renault”. Aceleași surse susțin că soarta CEO-ului Thierry Bollore încă nu a fost decisă.

Demiterea lui Bollore ar putea fi discutată în data de 18 octombrie, însă Renault a refuzat să comenteze această informație.

Thierry Bollore este CEO-ul Renault din luna ianuarie, atunci când Jean-Dominique Senard a devenit președintele constructorului francez.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus